11 Mart 2014 Salı

Kingdom Online'da Düldül

Merhabalar,

Kingdom Online bineklerinden bahsedelim bugün. Benim de çokça yaşadığım bir sorundur bir oyuna başladığımda bineği nasıl alacağım, acaba görev mi verecek yoksa kaç para gerekecek, hangi seviye olmam gerekli gibi sorulara cevap bulmak tam bir karın ağrısı olmaktadır. Bu yüzden size güzelce anlatayım dedim bu konuyu. Kingdom Online kayıt ol ve bu maceraya katılmak için Kingdom Online oyna.
Oyunda bineğe binmek için bir seviye sınırlaması yoktur ancak  1. seviyede de altın tepsiyle sunulmamaktadır binek ancak Kingdom Online'da diğer oyunların aksine binek için sürünmek zorunda da kalmıyoruz.  Başlangıçta tabana kuvvet görevleri yapmaya başlıyoruz ve bir kaç görev sonra Siena ana şehrine vardığımızda burada görevleri yapmaya devam edelim, atların ve bakıcılarının bulunduğu yeri gördüğünüzde anlayın ki ilk atınızı bedavaya buradan at bakıcısının verdiği görevi tamamlayarak alabiliyoruz. Ancak buradan aldığımız at sürelidir, süresini tam hatırlamıyorum fakat 1 gündü sanırsam.
Eğer param var diyorsanız işte o zaman işiniz rahat olacak. Siena ana şehirde Moran isimli tüccar çeşitli binekleri satmaktadır,bu bineklerin süresi yoktur yani her daim kullanabilirsiniz, fiyatı ise 5050 altın.
Son olarak da  görünüş olarak daha farklı bineklere sahip olmak istiyorsanız nakit mağazasından daha şaşalı ve dikkat çekici binekleri alabiliyorsunuz.


0 yorum :

Yorum Gönder