28 Şubat 2014 Cuma

Gelin Kingdom Online'ı Tanıyalım

Merhabalar,

Kingdom Online bir MMORPG bilgisayar oyunudur. Fantastiktir ve 3rd person görüş açısı ile oynanmaktadır. Mouse'a tıklayarak ve/veya WASD klavye tuşları ile karakter kontrolü yapılabilir.Karakterlerde klasik tank, damage (zarar) ve heal (şifa) kurulumu vardır ve takım halinde oynamanın faydaları büyüktür.
Genel olarak PVP (PK) ağırlıklıdır,oyuncuların kurabildiği bir lejyon'a (clan, guild) katılmak ile bir çok pvp özelliğinden faydalanabilirsiniz örneğin lejyon kaleniz'i kurabilir ve büyütebilirsiniz, hatta başka kalelere savaş açabilirsiniz, tabi kendi kalenizi de korumak durumundasınız.
PVE (oyun için karakterler, yaratıklar ile savaş) da oyunda epeyce yer almaktadır, sunucuda tanıştığınız kişilerle, arkadaşlarınızla grup oluşturup zindanlara girebilir, burada zorlu yaratıklarla ancak belli taktikler uygulayarak savaşabilirsiniz ve iyi seviyeli eşyalara sahip olabilirsiniz.
Kingdom Online'ı piyasadaki diğer MMORPG oyunlar dan ayıran bir çok özelliğe sahiptir. Örneğin kandi topraklarınızda bir derebeylik oluşturabilir ve buranın yiyecek, barınma vs ihtiyaçlarını karşılayarak savaş alanında yanınızda sizinle savaşacak askerler çağırabilirsiniz. Ne kadar büyük ve güçlü bir derebeylik yaratırsanız o kadar güçlü askerlere sahip olursunuz.




0 yorum :

Yorum Gönder