18 Şubat 2014 Salı

KINGDOM ONLINE'DA TESTLER TAM HIZ DEVAM

Merhabalar,

Kingdom Online yakın bir sürede piyasaya çıkacak gibi duruyor, geçen yazımda da Kingdom Online'ın ödülünden bahsetmiştim hatırlarsınız. Test sürecinde bulunmuştum ve çok keyifliydi keşke biraz daha oynayabilseydim diyorum şu anda. Bunu dememin sebebi test sürecinin olmayacağı değil aslında sadece önümüzdeki test sürecine katılamıyor oluşum.Size bu önümüzdeki test sürecinden bahsedeyim; tam 30 gönüllü oyuncu seçilecek ve NTTGame ekibiyle birlikte oyun değerlendirmesi yapılacak.
Yeni piyasaya çıkan bir online mmorpg oyun ne kadar az hatalı ise o kadar başarılı olur, oyun ne olursa olsun yıllardır beklenilen bir serinin devamı olsa dahi bu değişmemektedir, hangi oyunlar geldi geçti efsane olacak denildi ama hataları yüzünden (yayımlandıktan daha sonra düzeltilmiş olsa dahi) ilk aşamada bir çok oyuncu ve yazar tarafından kötülendi ve topalarlayamadı.
Anlatmak istediğim bu 30 kişilik test ekibi Kingdom Online oynayarak oyunun eksiklerini, hatalarını bulacaktır ve bu hataları rapor edeceklerdir sonrasında bu hatalar düzeltilecektir. Çok önemli bir aşama bu aşama iyi geçeceğine eminim.


0 yorum :

Yorum Gönder